RSS

+ 18

22 mai

 

Cum arată bărbatul care citește avid și memorează  conștiincios (nu știi când ai nevoie și, oricum, ce ai în cap nu-ți ia nimeni) sfaturi de genul ,,10 lucruri pe care musai trebuie să le știi despre sex” sau ,,cum să storci orgasm din piatră seacă” ? Păi arată oarecum ca ceilalți dar are câteva particularități comportamentale și cognitive materializate prin:

–          Își botează chestia cu nume sugestive – Nabuco, Coloana Infinitului, Ghiță Murșan sau vidia.

–          El nu face dragoste, e pentru fătălăi această formă, el rupe cururi, dă ciocane, pedale și cârje pe șifonier, lustră, în parc, lift ș.a.m.d.

–          Își leșină de râs colegii cu cadoul făcut nevestei de 8 Martie – un șnur legat de măreție și prezentat solemn la sosirea acasă.

–          Își sparge de râs colegii povestind cum ieri, cu țigara de după în bot, se ștergea senin de perdele, nevasta fiind prea ruptă să mai protesteze.

–          Are în general între 100 și 140 kg, prin urmare cei din jur trebuie să accepte tacit că da, nu-și găsesc puța prin chiloți, așa cum spune el.

–          Știe toată instituția că nevastă-sa era virgină când a luat-o. N-are curaj nimeni să-i zică că dacă era alfel, nu-l lua.

–          Îl suni, îl întrebi ce face, inevitabil răspunde – ,,Uite am dat un ciocan !” – inevitabil îi răspunzi – ,,Aha, și acu’ te lingi pe p..ă…”. Te amenință cu bătaia.

–          Cobori la prima stație, pretextând ceva, când îl întâlnești în autobuz și te-ntreabă amical – ,,Ai mai f..t și tu ceva, băi  puță ?”. Cele două chintale te-npiedică să-i dai clasicul răspuns.

–          N-a văzut golurile la meci fiindcă dădea niște ciocane, ori asta durează un campionat întreg.

–          Afli de la un coleg de-al lui de armată că un an s-a fofilat  de la duș, că-l porecleau la mișto ,,pulea” și că el e ăla care a cerut-o în căsătorie pe Mariana Cur de Fier.

–          E convins că cuvântul p..ă f..e wireless așa că urlă în mașină ,,Să ți-o trag la făăă, mamă ce-i rup curu !”.

–          ,,Bă nebunule, tu ai văzut-o pe aia, frate, ce bucată !”. Nu, n-ai văzut-o, fiincă arată ca nevastă-sa, știrbă, strâmbă și cu barbă.

 

Cum arată femeia care citește avid about sex ? Păi cu semnalmentelele de mai sus, plus cocoașă și în așa hal de proastă încât îl adoră pe ciocănar și cadourile sale de 8 Martie.

T.D.

Reclame
 
 

Un răspuns la „+ 18

  1. incredibleyoung

    23/06/2013 at 16:58

    :)))))De unde le scoti?!:))

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: