RSS

ZECE ATRIBUTE ALE BĂRBATULUI CARE NU LIPSESC DIN MINTEA FEMEII

29 mart.

 

 1. Barbatul e ÎNGROZITOR – e tipul care nu știe ce ,,e aia frumos”. El trece pe lângă caisul înflorit ca pe lângă un câine mort, nu observă grația berzelor în zbor, iar la standul cu cârpe multicolore se comportă ca în fața ruinelor Tricodavei după ce a băut zece beri.
 2. Bărbatul e BĂIATU’  LU’  MAMA – individul care a mâncat la măsa acasă numai porcării și acum face nazuri la hrana sănătoasă, insul care nu se poate lepăda de obiceiul de a ignora scama, praful și dezordinea că vine mama și strânge. Bipedul care urlă când se taie la deget de parcă-i ies mațele și e indiferent la chinurile nașterii.
 3. Bărbatul e FRAIER – umanoidul care cumpără roșii fără să declanșeze jihadul printre tomate pentru operațiunea ,,pe alese”. E bătaia de joc a piețarilor care pe lângă cele mai scofâlcite roșii ar rămâne să-i pună și ciungă-n păr. Nu va învăța niciodată cum să dea de pământ cu nenorocitul de țăran.
 4. Bărbatul e AFEMEIAT – îi umblă ochii. Dacă-i orb îi umblă mintea. Dacă-i în moarte clinică dezmățul l-a adus în starea asta. Specimenul care nu va realiza nicicând ce comoară are în casă. Grobianul care-și permite remarci pozitive la adresa altor femei de față cu ea. Pe față.
 5. Bărbatul e NESIMȚITOR – îi lipsește acea parte a creierului care să detecteze durerile ei ascunse. Omul incapabil să deducă că ea ,,are ceva”. Ceva de la care ea a muțit complet și a pus un bot de un metru jumate. Țopârlanul care în loc să acționeze o freacă la cap cu – Da’ ce ai iubire ? Infantilul care nu știe să citească printre literele lacrimo-muciosului – N-am nimic !
 6. Bărbatul e SUPERFICIAL – urmărește cu pasiune chestia numită sport, un lucru care îndobitocește. Aflat sub nivelul desenelor animate, nu-ți înțelege exuberanța. Pune starea pe seama educației precare și a mamei tale, care ți-a suflat în borș în loc să-ți îndrume pașii spre lucruri metafizice.
 7. Bărbatul e MISOGIN – omul care, știe ea sigur, a poreclit-o în gândurile lui ,,Marița”. Urangutanul în mintea căruia femeile se-npart în ,,vaci” și „pizde”. Ipochimenul care devine așa când ea a reușit să-și ia permisul de conducere.
 8. Bărbatul e NEEDUCAT – coada de topor care stă cu picioarele pe măsuța din sufragerie (că la măsa n-a avut ). Bruta care-și întreabă de la obraz soacra cât are de gând să stea (ca tac-so). Gibonul care dacă ar avea barem trei ani de acasă ar băga politicos în el tocănița ocnă și prăjitura scrum (pe care a poreclit-o cu nesimțire Ioana D’Arc) fără să comenteze.
 9. Bărbatul e EGOIST – maimuțoiul care urlă și zbiară la meci forțând-o să-i sară inima la orice gol și ratare e complet autist și refuză să empatizeze, prin ținere în brațe și dezbatere, atunci când Esmeralda e părăsită. El și numai el.
 10. Bărbatul e BĂRBAT – vietatea plină de tare căreia i-ar mânca câinii din traistă fără ea. Ar fi încăput pe mâinile la cine știe ce panaramă și ar fi sfârșit rău. Ca vără-su. Meduza din care cu chiu și vai a reușit să scoată totuși om. Cât de cât. Probabil va merita și înmormântare decentă, cu prosoape și colivă cu beculețe.

 

T.D.

Reclame
 
 

Un răspuns la „ZECE ATRIBUTE ALE BĂRBATULUI CARE NU LIPSESC DIN MINTEA FEMEII

 1. cecilia dragomir

  08/04/2013 at 11:49

  Foarte tareeee!
  Felicitari !

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: