RSS

Top cinci cretinisme care amplifică prostia congenitală a unora

15 mart.

 

  1. Telenovela  – acea specie de film unde niște indivizi care ar practica  cu mai mult succes agricultura decât actoria se produc de așa manieră încât îi moare și ultimul neuron privitorului. Dacă totuși acesta refuză să moară, vine lovitura de grație când personajele gândesc cu voce tare să nu cumva vreunui oligofren să i se pară prea psihologic filmul.
  2. Teleshopping-ul – momentul când cele mai grandioase porcării fabricate vreodată de om își găsesc proprietarii. Neuronul care agonizează și trage să moară tresaltă la cuțitele ninja, răzătorile pentru pietre și alte bazaconii. Devine dependent de a fi luat de prost și cumpără periodic.
  3. Show-ul tabloid – demersul ce presupune ca protagoniștii să nu fi făcut baie cel puțin un an, să-și dea pumni în  față și să se scuipe. Neuronul se miroase la subraț, își dă palme, mimează o flegmă și se oripilează – Vai, ce mizerie ! Este atât de scârbit încât nu ratează nici o ureche jegoasă spre a se scârbi și mai tare și a plesni de mândrie că nu-i ca ăia.
  4. Meteo – acea rubrică unde se spun glumițe răsuflate, se etalează siluete și unde Busu depune zi de zi eforturi de a fi cât mai ridicol. Neuronul urmărește cu gura întredeschisă chestia, dă  fuga la supermarket după provizii căci la noapte va fulgui.
  5. Talk show-ul politic – locul unde doi sau mai mulți politicieni își toarnă fecale în cap după care pleacă mulțumiți la restaurant bătându-se pe spate. În timp ce-și devorează caviarele, neuronul molfăie încruntat bucățile de caca.

 

T.D.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: