RSS

HIENELE ȘI CORBII

05 Ian

O ultimă mare întrebare mai planează asupra morții lui Nicolaescu – Cum adică gloata de huligani cu păr alb să nu poată vedea mortul și cum poate o femeie handicapată sufletește să priveze norodul de bucuria unei îngropăciuni ? S-a huiduit ca-n Piața Universității, s-au molfăit sălbatic protezele, duhovnicul neamului Becali, împreună cu lunaticul națiunii Vadim au făcut bale la gură, în zadar. Cohortele de babalâci animalizați vor fi nevoiți să-și admire în oglindă doar propriile leșuri, cu ochtii bulbucați de indignare că o tinerică are tupeul să le fure mortul, mai ceva ca Băse cu pensiile. Fără nicio taină cu cele sfinte, sute de paraziți bătrâni, cu moace de turnători și activiști înveterați, fac opoziție incinerării, chipurile din rațiuni spirituale. Povești, de fapt spectacolul grotesc al procesiunii, cu moși și babe brusc întineriți care-și zmulg hainele pentru o priveliște mai bună lipsește. Apoi ura viscerală a acestor oameni îmbătrâniți de răutate contra unei femei tinere, dar în sens mai larg ura împotriva tuturor tinerilor care n-au frecat buha ca ei prin fabrici, uzine și cârciumi. Lipsa bârfei de la mort, cât și cum s-a plâns, cine a fost etc înebunește această ciumă încărunțită a României, de care și proprii copii fuge. Cum să confiști tu, o puțoaică de 35 de ani, mortul unor hiene și corbi bătrâni și demenți, avizi de morbid și tămâi ? Ce treabă mai e și asta ca nasul mortului să nu bălăbăne semeț spre cer, bâzâit de muște, în ritmul procesiunii ? Unde măi ajungem dacă un regiment de popi nu acoperă pe nas îmbrâncelile gloatei sălbatice ? Pentru acești smintiți cu părul alb se pare că discreția e echivalentă doar cu turnatul colegilor la securistul uzinei sau a vecinilor direct la secu, dorința unui om nu-i altceva decât furt din avutul obștesc. Curviștina, după ce i-a luat banii, acum zmulge și cadavrul din ghearele necrofagilor cărunți și cu priviri fixe, care-și văd năruite speranțele unei buluceli pe cinste. Ce artist, ce regizor…doar o bucată de carne inertă pe care derbedeii septuagenari nu o mai pot adulmeca, așa cum adulmecau pe vremuri cu ochiul lipit de vizor cine intră și iese de la vecini. Mentalitate de prădător, de raptor, să sfâșie cu colții lor urât mirositori totul în jur, iar cadavrele îi ațâță cel mai rău, cadavrele și sângele tânăr. Sânge tânăr care nu dă doi bani pe moacele lor hămesite de șobolani de pivniță, pe revolta lor de maniaci băloși, însetați de scandal și pomană, leprele Pieței Universității. Babalâcilor lingători de moaște și căcat, fătuca va luat leșu lu bărbată-su, dar la IML stă mândră-n borcan bărbăția lu Terente, șo pe ea !

T.D.

Anunțuri
 
 

3 răspunsuri la „HIENELE ȘI CORBII

 1. dictaturajustitiei

  05/01/2013 at 13:26

  „ Babalâcilor lingători de moaște și căcat, fătuca va luat leșu lu bărbată-su, dar la IML stă mândră-n borcan bărbăția lu Terente, șo pe ea !” 😆

   
 2. ofloarealbastra

  07/01/2013 at 10:12

  Exact ce spuneam pe blog la mine, cei care in alte imprejurari injura cele sfinte si blestema, s-au adunat crezzand ca se dau pomeni; ei ne invata credinta, cred ca Dumnezeu sta in mataniile lor si in dorinta de a pupa moaste si a manca sarmale. Niste cretini!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: