RSS

CAMPANIE

26 mai

– prin Zăbrăuți circulă zvonuri ciudate, menite să zdruncine încrederea în edilul local, M.V. s-a înscris la doctorat. ,,Nu aș face niciodată așa ceva concetățenilor mei !”, se apără primarul. ,,M-a ferit Dumnezeu până acuma și de popi și de avocați, credeți că-s nebun să-mi atrag singur răul ? N-am nimic, nu mai insinuați !”, a încheiat V. Ecaterina Andronescu confirmă și ea stare excelentă a edilului ,,Marian nu s-ar lega la cap fără să-l doară.”.
– Anghel Iordănescu a declarat – ,,Deîndată ce voi deveni selecționerul capitalei, mi-aș dori în consiliul general toată generația de aur. Băieții s-au maturizat și nu văd cine ne-ar mai putea opri !”.
– ,,Ceea ce lipsește capitalei e duhul sfânt ! Am identificat surse, el există, trebuiesc încheiate doar contracte ferme cu furnizorii. Un convoi pleacă chiar în acest moment de la muntele Athos !”. Declarația aparține candidatului PNG, G. Becali, în cadrul unei conferințe de presă la Agapia.
– ,,Din gunoi ne-am născut și în gunoi ne vom întoarce !”. Cu acest slogan candidatul S. Prigoană a stârnit delirul printre locuitorii gropii de gunoi de la Glina. Alchimistul care transformă absolut orice tip de gunoi în bani și-a încheiat apoteotic discursul – ,,Deșeurile știu unde le e locul, noi ni-l știm ?”. ,,La primărie, la primărie !”, a rezonat mulțimea.
– în turneul efectuat prin sectorul 5, candidatul M. Mihăescu l-a interpretat magistral pe M. Vanghelie, astfel că edilul în exercițiu s-a detașat confortabil în sondaje față de ceilalți contracandidați. Publicul a aclamat minute în șir, cerând nenumărate bisuri, în special femeile, la antologica bijuterie cu ,,te ejaculează”.
– C.P.-Piedone a lansat astăzi platforma ,,Shaorma fie cu tine !”. Pe o bicicletă absolut ecologică trasă de doi cai din rasa lipițan, candidatul a făcut o baie în suc propriu prezentând mulțimii dovezi arheologice incontestabile – ,,În sectorul 4 s-a descoperit un sit arheologic ce a relevat probe incontestabile de shaorma-epoca bronzului.”.
– Pe soclul de la Casa Presei libere, Irinel Columbeanu a prezentat programul ,,Prima fată”. Un grup de eleve majore de la Jean Monet a prezentat un număr de coregrafie spre deliciul septuagenarilor adunați.
– Primarul general în funcție a declarat ,,Eu mă las operat pă creier la spitalul din Slatina dacă peste patru ani Bucureștiul nu organizează jocurile olimpice !”. Ministerul sănătății a dispus o anchetă la prestigioasa instituție.
T.D.

Reclame
 

Un răspuns la „CAMPANIE

 1. G.T.

  27/05/2012 at 7:22

  Eh, majore…. sub 18 ani… de la 16-18… așa… carne prospătă. Pe care să le ia de soții la majorat, „ca cadou” de ziua lor.

  Bună aia cu „din gunoi suntem, la gunoi ne vom întoarce!” :))))))

  Îmi place articolul!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: