RSS

,, CURRICULUM VITAE ”

20 Mai

Cv

 

Flory, cu un fizic de invidiat și multă ambiție în a deveni femeie de succes și-a întocmit CV-ul în vederea atacării tuturor castingurilor ce-i vor ieși în cale. Ajutată de dom profesor de desen, l-a redactat într-o formă prietenoasă și romanțată, comunicarea e totul. L-am citit și eu și citez din memorie:

,, Bună ziua (dimineața, seara),

Numele meu este Flory F., sunt din Ciupercenii Mari și o colaborare cu dvs. este o veche pasiune de-a mea. Sunt o persoană (domnișoară) deschisă, veselă și comunicativă pe care o recomandă dorința de a face ceva cu viața sa, actualmente rurală, dar nu reprezintă o problemă fiindcă este microbuz. Am 19 ani dintre care doisprezece i-am alocat studiului, opt clase la Ciuperceni, în prezent studentă în clasa a X-a la liceul agricol. Am ca hobby-uri natura, animalele fără stăpân, muzica, dansul, înfrumusețarea și toate lucrurile care înseamnă să fii femeie adevărată. În întâmpinarea dvs. aduc multă pasiune și o bună experiență în domneniul show-business-ului, dobândită încă de mică – serbarea de început și sfârșit de an școlar, concursuri la căminul cultural, spectacol cu clasa la alegeri, familiarizată cu atmosfera de club (avem disco sâmbăta la barul din centru), prestații vocale la corul bisericii și locul unu la concursul de costume de baie la noi la litoral (anul acesta nu s-a mai ținut că a fost inundații). Sunt foarte ambițioasă și nu precupețesc nici un efort în a-mi atinge obiectivele, perseverentă și hotărâtă, îmi doresc o frumoasă carieră de succes în care să arăt tuturor că femeia nu-i mai prejos ca bărbatul și că cine pleacă de jos ajunge sus dacă este o persoană serioasă și talentată. De asemenea dețin experiență și în relația cu publicul lucrând la biroul domnului primar ca și consilier pe problemele tineretului, dar am demisionat pe motiv de bârfă și invidie și la presiuni și manevre politice (a venit o tanti și-a zbierat la domnu primar că-s minoră). Acest lucru nu a făcut decât să mă obișnuiască cu concurența dură și acerbă care știu că mă așteaptă, dar asta nu face decât să mă motiveze și mai tare să demonstrez că Ciupercenii Mari e o localitate cu mult talent și putere de muncă. Fire integră și independentă, adaptabilă și cu mare capacitate de asimilare, alături de română (scris, citit, vorbit) și engleza (listening, speak), învățate la școală, stăpânesc singură și limba spaniolă de la acasă tv. Deschisă noului, stăpânesc domeniul IT, lucru în windows (xp, vista etc), word, winup, media player și internet explorer (navigare și descărcare), intenționând a-mi continua îmbogățirea și cu alte harduri și softuri de viitor. Sunt o femeie stabilă și serioasă care urăște minciuna și ipocrizia bărbaților care nu se țin de cuvânt niciodată. Mottoul meu în viață este ,,trăiește clipa”(carpe diem) și cum viața are foarte multe clipe am de gând să fac totul cu viața mea și a deveni o femeie de succes așa cum sunt multe tinere ce au îmbrățișat această carieră. În fine, posed fizic plăcut, nemodificat, constituție atletică, înălțime și greutate corespunzătoare domeniului. Menționez că am suferit o operație de apendicită dar oricui i se poate întâmpla.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dvs. pozitiv și vă asigur de întreaga mea loialitate.

Flory F.

T.D.

Anunțuri
 

Etichete: , , , ,

6 răspunsuri la „,, CURRICULUM VITAE ”

 1. Daniela I

  20/05/2011 at 16:00

  Cate nu pornesc la drum cu un asemenea „bagaj”… Gandul ma duce la Madonna (sa-mi fie cu iertare, la alta scara)… dar sunt „n” pe care aceasta lipsa a simtului penibilului, chiar le-a propulsat… incredibil dar adevarat. Super funny!

   
 2. c.p.

  21/05/2011 at 0:20

  19 ani, clasa a X-a, femeie stabila si serioasa… Parca a uitat sa spuna cat de modesta e. Sau se subintelege… Oricum e bine ca invata limbile (de pe acasa tv). Sunt utile in viata.

   
 3. Cristian

  21/05/2011 at 23:31

  Persoana e atît de tîmpită încît îmi vine să cred că-i chiar adevărată! Dacă o fi şi blondă, azi-mîine apare la Capatos!…

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: