RSS

,, DENUNȚ ”

09 apr.

Denunț

Domnule director,

Conștientizând pe deplin necesitatea luptei cu anticorupția și cu favoritismul pe diverse criterii doresc să depun această autosesizare deoarece am fost victima unui scenariu premeditat menit a trage foloase necuvenite, fără a îndeplini toate cerințele.
În data de 5 aprilie a.c. s-a prezentat la ghișeu, cu un formular incomplet completat, domnul Gheorghe I. Florescu. Respingându-i în primă instanță cererea neviabilă, sus amintitul s-a reîntors în același stadiu, solicitând înregistrarea. La o verificare mai atentă am observat și lipsa timbrului fiscal, a două ștampile de la ghișeele alăturate plus a câtorva specificații de la colegii de la taxe și impozite. Mărturisesc că atâta sfidare la adresa funcționarului n-am întâlnit încă în cei douăzeci și cinci de ani de carieră. Cerându-i imperativ să nu mai irosească timpul cetățenilor de la coadă și să pună în ordine formularul, a început ceea ce aș numi un atentat josnic la integritatea funcționarului în lucru cu publicul.
În prima fază, sus numitul, făcând apel la tertipuri specific masculine la care o femeie sensibilă nu poate rămâne indiferentă, în speța de față aprecieri măgulitoare la adresa chipului meu, a reușit să mă determine a-i completa rubricile restante, după dictare. Speculând slăbiciunea de moment și-a continuat mârșava intreprindere, cu aluzii apreciative și la siluetă, care desigur nu se zărește prin ghișeu. Manevre tipic bărbătești dar care, coroborate cu volumul mare de muncă ce-l desfășor, au reușit a mă manipula și a merge la ghișeele colegelor spre aplicarea ștampilelor, lucru incorect față de ceilalți ocupanți ai cozii. Aflată deja sub imperiul acestui impostor, veritabil manipulator, care cu abilitate calculată a declarat tare că ceea ce bănuiala doar îi spunea s-a dovedit veridic observându-mi eleganța, am perturbat, forțată, programul cu publicul, închizând zece minute ghișeul spre a merge la colegii de la taxe pentru specificațiile pe formular.
Încercând din răsputeri a contracara acest meschin atac furibund, mi-am exprimat întreg regretul că în privința timbrelor fiscale nu pot face nimic, noi neținând asa ceva. Planul diabolic a fost însă abil și în detaliu conceput, momentul coincizând cu pauza de masă. Cu mimică și voce studiate, agresorul și-a continuat asaltul, conexând frumusețea exterioară efemeră cu elemente de natură intrinsecă, perene, cum ar fi bunătatea, inteligența ș.a.m.d., lucruri eminamente feminine în opinia sus pomenitului. Obișnuită a nu dezamăgi, am sărit peste masa de prânz deplasându-mă la cel mai apropiat oficiu poștal pentru achiziționarea timbrelor. Menționez și tentativa de dare de mită, sub forma a trei flori, garoafe și a unei cafele după încheierea programului la barul X. Aici agresiunea a căpătat formă continuată, suspectul, cu abilități escrocherești certe, evocând o admirație pe toate planurile față de subsemnata, mi-a solicitat câteva servicii specifice muncii, alte câteva documente de eliberat de instituția noastră. Victimă a acestei stratageme am acceptat.

După ce planul mișelesc și-a produs efectul, lăsându-mă într-o deplorabilă stare de remușcări și compasiune față de publicul cinstit care stă civilizat la coadă, am realizat că trebuie să aduc la cunoștința Dvs. riscurile la care suntem supuse și nu în ultimul rând limbajul trivial ce ni se aruncă. Ca toți escrocii și acest Ghe. I. Florescu s-a autodemascat prin limbaj, numindu-mă ,,ștampilăreasă analfabetă și trândavă” în momentul în care l-am întrebat de starea sa civilă.
Față de cele relatate, rog dispuneți.

Rodica Stătescu,
Referent Secția Financiară, sector 4

T.D.

Reclame
 

5 răspunsuri la „,, DENUNȚ ”

 1. omadesign

  09/04/2011 at 11:59

  Până la urmă… tot i-a spus pe nume 😆

   
 2. G.T.

  09/04/2011 at 12:57

  Mda… De unde le scoţi? :))))))))))) Amuzant… tentativă de seducţie până la starea civilă… de acolo doar fraudă… :)))

  Numai bine! 🙂

   
 3. gabriela

  10/04/2011 at 11:37

  excelent! In cele din urma l-a atins la punctul nevralgic. 🙂 Si pentru ca el a facut-o ” stampilareasa analfabeta si trandava”, in semn de protest in nici un caz din cauza mustrarilor de constiinta, a decis sa se autodenunte. O fi facand si asta parte din campaniile recente anticoruptie?

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: