RSS

,, TSUNAMI ”

25 mart.

Tsunami

Japonia cu siguranță își va reveni după sinistrul care a lovit-o. Conflictul libian sigur se va soluționa într-un fel și poporul își va reveni la viața normală. S-a stăvilit și gripa porcină și omenirea și-a revenit, se va stinge și psihoza nucleară și totul va reveni la normal. Ei bine dacă toate acestea vor trece și va reveni normalitatea, undeva, într-un ungher al Terrei numit România, oamenii nu-și vor reveni niciodată, loviți de cel mai cumplit cataclism cu putință. Dacă seismografele asiatice au înregistrat valori fără precedent aproape ale mișcării tectonice, cele de pe malul Dâmboviței au fost efectiv incapabile să mai înregistreze zgâltâiala care a băgat în rezonanță un popor greu încercat.
După tsunami-ul generat de convulsiile geologice cu epicentrul la Izvorani, ce a ruinat din temelii mitul jgheabului amorezat de prospătura culeasă ca un mărgăritar din noroi, a urmat replica de mai mică intensitate a latino-trubadurului plângăreț și a pirandei cu gura cât groapa de gunoi a capitalei. Dacă în primul caz mobilul zdruncinăturii ar fi un nevinovat copil care urmează să afle prin decizie judecătorească care din cei doi pacienți ai secției de psihiatrie l-a purtat nouă luni în pântece, în cazul al doilea mobilul pare a fi cratițele, tapetul jupuit cu unghiile de pe pereți de divă și prizele smulse din pereți de aceiași sus amintită, lăsând menestrelul a-și conecta echipamentele direct la stâlp. Unde mai pui declarația publică șoc a nefericitei, cum că de vreo șase luni sabotorul geluit a privat-o de orice orgasm. Domnul să ne apere, ajungem codașii Europei, media de orgasme pe cap de locuitor scade alarmant !
Compasiunea care mă încearcă față de națiuni lovite greu de dezastre naturale sau alte frământări pălește în fața a ceea ce mă încearcă față de foarte mulți conaționali devastați de ceea ce s-a petrecut și care se propagă cu intensitate crescândă prin intermediul mass-media. Unda de șoc iscată depășește cu mult tot ce știm, tensiunea populației atinge cote paroxistice, pretutindeni plutește întrebarea: ce se va alege ? este moșul mama naturală a copilului ? se va căsători latin-loverul cu mama hoaței de prize și tapet ca să-i facă în ciudă ? Ei bine, dacă timpul de înjumătățire al uraniului de la Fukushima e de vreo sută de ani iar dictatorul libian nici măcar în mod natural n-o mai duce mai mult de treizeci de ani, ei bine dacă toate acestea sunt certitudini menite să dea o speranță cât de cât, aici lucrul este cu mult mai complicat. Doar Dumnezeu și Maica Domnului știu dacă acest popor își va reveni vreodată de pe urma acestor calamități pe două picioare care generează noi  și noi replici ce vor ține constant un popor întreg în teroare până Sfântul se va milostivi și de noi și va muta centrul atenției la Cernavodă unde un angajat sub influența alcoolului a aruncat țigara aprinsă în reactor, probabil plătit de vreun importator de medicamente caruia îi expirau stocurile de iod. Norul radioactiv ar putea ajunge la Izvorani sau mai rău, la clubul unde zdrăngănitorul își cântă pe rimuri tragice durerea.

T.D.

Reclame
 

Etichete: ,

4 răspunsuri la „,, TSUNAMI ”

  1. ela1l

    25/03/2011 at 15:22

    Ai uitat de mosnegii care s-au luptat pentru o sticla de ulei 😆

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: