RSS

,, COMUNICAT CĂTRE ȚARĂ ”

05 Sep

Comunicat către țară

Dragi români,

Deși situația nu-i ușoară, limita subzistenței încă nu a fost atinsă, semn că executivul se preocupă. Zvonurile că se moare de foame sunt doar exagerări diversioniste pe marginea câtorva cazuri izolate din județul Botoșani. Să nu confundăm selecția naturală cu inaniția. Economia se clatină, dovadă că se mișcă și nu este inertă așa cum afirmă agitatorii și răspândacii. Mulțumită restructurărilor operate în sistemul bugetar, acesta a devenit mai flexibil și mai eficient, lucrurile nu mai trenează, cetățeanului i se indică în timp util numărul de ordine la coadă. Sănătatea, datorită acelorași defetiști are o imagine nesănătoasă și profund falsă. Se bate moneda pe un stupid accident la o maternitate, dar  de spartani ce mai ziceți ? Ei aruncau cu bună știință pruncii mai plăpânzi de pe stânci, să învățăm de la înaintași, doar așa vom avea o societate cu o sănătate de fier.

Pentru asta însă trebuie să citim, iar școala românească oferă această șansă, nefiind nici ea cum spun derbedeii care nu-și iubesc țara. Nu iubesc țara și nici cartea, altfel ar ști că Eminescu a studiat la lumânare și a ajuns mare, la ce facilități există acum, ar trebui să mai avem încă zece, cincisprezece Eminești, nu-i vina executivului că tinerii stau  însă pe terase. Se polemizează asiduu pe tema șomajului, cum că oamenii ar rămâne pe drumuri. Ceea ce nu se spune însă este câți kilometri de drumuri și autostrăzi avem în proiect, sigur că da, lucrurile bune nu se amintesc.

Este adevărat că venitul pe cap de locuitor a scăzut, dar și așa românii au destule pe cap, noi nu am făcut decât să venim în întâmpinarea lor, eliberându-i de o parte din povară. Nici la asta nu se gândesc cei care mai afirmă că ne pleacă valorile. Sunt aceiași repetenți care n-au deschis o carte și nu știu că România a pierdut valori și mai mari și tot nu s-a prăbușit. Le amintesc de tezaurul pribegit pe la ruși, și noi facem caz de câțiva emigranți cu studii superioare. Apoi, se acuză clientela politică, corupția, furtul. Considerăm că sunt termeni care nici nu ar trebui pomenți, darămite să fie intoxicată zilnic populația cu ei.

Facem un apel solemn către cei ce mai respiră un dram de bună credință, solidaritate și românism, să contracareze viguros acțiunile destabilizatoare ale agitatorilor aciuați în cuibarul de viespi numit opoziție, care subminează moralul societății și sondajele, inoculând idea că România a ajuns la limită. Este o minciună sfruntată, mai este până acolo. Culmea sabotajului este vehicularea tezei potrivit căreia pe plan extern am avea o imagine catastrofală, în condițiile în care românismul a ajuns inclusiv în China iar FMI-ul e realmente îndrăgostit de țara noastră. Mucles mișeilor !

Dragi români, nu vă lăsați influențați de forțele oculte, conducerea țării lucrează zi și noapte la bunăstarea voastră. Aveți încredere că atunci când vom termina, România va arăta așa cum merită.

Primul ministru al României,

Indescifrabil
 

Un răspuns la „,, COMUNICAT CĂTRE ȚARĂ ”

  1. daurel

    05/09/2010 at 13:31

    …si televiziunile lor reactionare…(?)

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: