RSS

,, CĂLIMARA ”

09 Iul

Călimara

Domnule comandant al școlii de ofițeri,

Fica mea a rămas grea cu unul din elevii dumneavoastră. Încep să cred că onoarea militară nu mai înseamnă nimic, din moment ce viitorul cadru militar se degrevează total și în mod neonorant de implicațiile și consecințele acestui fapt, ascunzându-și identitatea și persoana, într-o manieră lașă. Ce educație le faceți dumneavoastră acolo acestor tineri ? Așa responsabilitate le cultivați ? Acest respect mediocru față de partea feminină, găsesc că nu face cinste instituției pe care o conduceți, nu-i prima întâmplare de acest gen.

Așadar, vă inaintez această sesizare, cu deosebita rugămite în a depista și a-mi comunica identitatea respectivului, în calitate de mamă a unei fete sunt revoltată de partea masculină ce se educă în acea școală, într-o totală desconsiderație față de sexul slab. Vă rog insistent, ordonați ca cel responsabil să se comporte adecvat vis a vis de cele expuse, altfel, mă văd obligată în a sesiza pe domnul ministru al apărării naționale.

Cu mulțumiri anticipate,

Gafița Golescu.

…………………

Stimată doamnă Gafița Golescu,

Cu adânc regret am luat la cunoștință de cele scrise de dumneavoastră. Sunt pur și simplu siderat de cele comunicate. Consider că situația este, într-adevăr, una pe cât de sensibilă, pe atât de complicată. Aveți dreptate, moralitatea și adevărul sunt greu de găsit în ziua de azi.

Cum să vă explic eu…dumneavoastră mi-ați scris o scrisoare, cu stiloul. Găsesc că mi-ar fi imposibil de identific acel stilou doar după cerneală, din moment ce dintr-o călimară se umplu atâtea stilouri. Probabil că și dumneavoastră și ficei dumneavoastră la fel, după cum ne arată neplăcuta situație…

În consecință, cu regret, nu pot face nimic, încercați totuși și la domnul ministru.

Cu sincere păreri de rău,

Colonel Popescu D.

T.D.

Anunțuri
 

2 răspunsuri la „,, CĂLIMARA ”

 1. costi

  09/07/2010 at 10:42

  Fain numele… Gafiţa şi Golescu. Cum ar veni, Goleasca. Bine punctat. Asta imi aduce aminte de modul cum fiecare promotie de ofiteri pleaca din Sibiu cu „o promotie” de fete.

   
 2. oanaclara

  09/07/2010 at 13:21

  Gafiţa de la gafă şi Golescu de la goala… 😀 Deci pur si simplu o gafă.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: