RSS

,, SENZAȚIONAL !”

22 Iun

Senzațional !

Fanii fenomenului cultural de masă, otevismul, sunt în stare de șoc. Omul care dă cu larghețe și mărinimie publicului fantome, dive sexoase, hăndrălăi brutali, dispariții și anchete palpitante, este, momentan, în beciul cercetărilor penale, pentru nu știu ce fapte. Probabil că va urma un nou serial senzațional și captivant despre supliciile și torturile înfiorătoare suferite acolo. Asta-n caz că va ieși curând.

Acum, dacă-i vinovat sau nu, va stabili justiția. Dar mă gândesc cu durere la bietul public văduvit de aportul, fie și temporar, al întemeietorului școlii oteviste. Mă gândesc câtă revoltă și indignare trebuie să-i încerce vis a vis de ce se petrece. Cine va mai prezice viitorul, cine va mai încerca să facă lumină în cazul Elodia, cine va mai  combate varicele care chinuie atâta lume… Grea încercare, moment dramatic pentru mulți.

Sigur, poporul vrea circ, circ i se dă, asta e. Dar omul poartă titulatura de jurnalist, ori…nu știu, ăsta-i jurnalism ? Poate că e și nu mă pricep, întrebam doar. Oricum, omul a fost în pericole și mai mari, ca atunci când o brută l-a aruncat în direct la tomberon, așa că scapă el și acum, aud că-i bogat putred… N-am treabă cu omul, ci cu faptul că peste tot aud de ,,jurnalistul’’ cercetat. Dacă e reprezentativ acest om pentru breasla jurnaliștilor, chiar ne ducem naibi. Sper că nu.

T.D.

Anunțuri
 
 

2 răspunsuri la „,, SENZAȚIONAL !”

 1. coramica

  23/06/2010 at 2:50

  Da, revolta pe forumuri. Sper sa il puna la punct pe baiatu’, ca prea se crede important, de unde are asa multi bani?Televiziunea poporului, sa fim seriosi! Cui ii pasa de Elodia? Circ…si cam atat! Ne-am saturat!

   
 2. Costi

  23/06/2010 at 18:35

  N-am nicio problema cu banii lui DD. Sa fie sanatos cu tot cu ei! Deranjanta e ideea pe care ai punctat-o si tu, ca e judecat ca jurnalist, cand tot ce facea el la OTV era un fel de specula a prostiei.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: