RSS

,, DURERI ”

13 Mai

Dureri ascunse

Poate că sufăr de beție. De cuvinte. Treaba e că nu mă doare capul. E producție proprie. Poșircă sau nu, e pentru consum propriu. Mie îmi face bine, altora poate nu, nu-i treaba mea. N-am spus niciodată că ce-i al meu e și cel mai cel mai. Nici vorbă. Doar că nu torn nimănui cu forța pe gât ceea ce mie îmi face bine.

Asta vis a vis de o anumită categorie de oameni. Găsesc odată un comentariu de genul – ,, M..e băăă! ’’. Avea și o motivare înfierbântatul, cam așa suna – ,,N-am nimic personal cu tine, e pentru toată lumea…’’. M-am gândit că nu-i pentru toată lumea de pe Terra, ci doar pentru logoreici ca mine care-și spun și ei aici părerile, civilizat, zic eu. Accept absolut orice părere, pro sau contra, indiferent cât de critică este, însă dorința ascunsă a acestui vântură-n lumea virtuală nu mi s-a părut a fi o părere. Sigur, acel cuvânt nu și înfăptuie ceea ce exprimă, pentru asta îi sfătuiesc pe toți cei asemenea forțosului să apeleze în altă parte, pe centură sau unde se mai consumă așa ceva.

Nu pot înțelege de unde provine apetitul unora de a face asemenea…nu le pot spune comentarii și care este satisfacția. Poate că erotica formulare este expresia dezacordului față de ceea ce  individul respectiv a lecturat. Foarte bine, nu-i de acord, dar acest gen de amendare mă duce mai degrabă cu gândul că nu conținutul l-a nemulțumit, ci textul, ca și menire a lui, el e pentru citit, ori pitecantropul căuta de fapt poze și l-au apucat nervii că dă iar și iar și iar de text… Aici chiar n-am nici o vină…

În fine, poate greșesc, dar altfel nu-mi explic pornirea. Atâta timp cât nu uit să adaug că e doar ,,opinia mea ‘’ în tot ceea ce scriu, excitarea armăsarului virtual o consider o simplă frustrare în legătură cu…el știe ce. Poate în legătură cu faptul că îl doare capul citind mai mult decât horoscopul erotic. Prin exercițiu, poate depăși problema, dacă nu cumva e prea târziu.

Pe mine unul nu mă doare. Dar…hai să-l înțeleg și pe amatorul de senzații, la durere, ce nu zice omul…

T.D.

Anunțuri
 
 

8 răspunsuri la „,, DURERI ”

 1. Cati Lupaşcu

  13/05/2010 at 8:54

  Ar fi bine sa te obisnuiesti si cu asemnea abordari. Unii pur si simplu cu asta se hranesc. Bineinteles asta nu inseamna ca trebuie sa si toleram.
  O zi frumoasa!

   
 2. daurel

  13/05/2010 at 9:22

  Era din generatia PRO…pro-basescu; o fi incurcat postarile…PS. Trebuie sa ne asumam expunerea; parerea mea…

   
  • Daniel Tudose

   13/05/2010 at 9:41

   de asta ma feresc mereu, sa rostesc ceva ca si cum as detine adevarul suprem, sunt sigur ca spun si tampenii, mi le asum, sunt ,,opinia mea” si sunt deschis sa le corijez, cu ajutorul celorlalti, oana, de ex, imi sesizeaza mici greseli gramaticale uneori, f bine, acu stiu ca nu-i corect ,,două zeci și unu” ci ,,douăzeci și unu”, mea culpa, nu-i tarziu s-o indrept

    
   • oanaclara

    14/05/2010 at 3:48

    🙂 E defect profesional.
    In afara de asta, daca ma roade un gand trebuie sa il zic…altfel nu imi da pace.

     
 3. Ferencz

  15/05/2010 at 15:07

  Solutia de a-ti citi sa nu blogul sta intr-un singur click.

   
  • Ferencz

   15/05/2010 at 15:09

   Optiunea

    
 4. Ferencz

  15/05/2010 at 15:08

  Am scris „solutia”??? La ce dracu imi statea capul…SCUZE.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: