RSS

,, SEMNAL DE ALARMĂ ”

14 Apr

Semnal de alarmă

Că suntem un popor diliu, m-am convins încă o dată. Iată ce am văzut scris de către câțiva…nu știu cum să-i numesc – ,,De ce președintele Poloniei, un om…blablabla și nu al nostru, că-i așa și pe dincolo…’’. Nu sunt nici pe departe un fan al actualei puteri, dar să emiți asemenea enormități… Va să zică asta-i soluția, în opinia unora, când un popor nu-i în stare să schimbe un lider, din x motive, stăm și ne uităm în sus și așteptăm o tragedie.

Doamne apără-ne ! Mi s-a făcut părul măciucă atunci când am citit așa nebunii. E înspăimântător ce gânduri îi bântuie pe unii dintre concetățenii noștri. Și acum, cireașa de pe tort. Unul dintre cei care debitau acele minuni, mărturisea cu nonșalanță că el nici măcar nu a fost la vot, în semn de revoltă chipurile. No comment. În schimb…așteaptă vreo catastrofă…

E trist. Sigur, nu putem generaliza această atitudine, cel puțin necreștinească, dar tot e tragic că ea există. Ridică mari semne de  asupra discernământului unei părți a electoratului român. Vorba vine electorat, a unora cu drept de vot, care în loc să și-l exercite, preferă ca în duminicile electorale să nu iasă din casă și să aștepte să cadă avioane.

Vai de noi, ca popor și creștini, dacă așa înțeleg unii schimbarea unui regim politic ! E un semnal de alarmă serios. Când unii își permit să verse, fie numai în spațiul virtual, așa mizerii, e dramatic. Sincer, de mult nu mi-a fost dat să citesc asemenea lucruri odioase. Desigur, acești smintiți au acel argument zdrobitor – De ce să moară un om bun și nu unul rău, în locul lui ? Patetic, putem emite păreri personale, cine-i bun și cine nu, dar atât, nu putem noi să ne dorim…alte bazaconii…  Dumnezeu să ne ajute !!!

 
 

Un răspuns la „,, SEMNAL DE ALARMĂ ”

  1. oanaclara

    16/04/2010 at 4:50

    Daca faci vraji, vodoo si descantece ai grija la tinta… specifica mai clar tara, avionul si presedintele.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: