RSS

,, BUUUUUUUUUUUUUHUHU !”

20 ian.

voodoo

Scriam cam prin preajma alegerilor o chestie, cum că voi consulta astre, vrăjitoare, clarvăzătoare etc pentru a afla cine va fi preşedinte. Evident, în total spirit de glumă. Ei bine, ceea ce văd acum debitat de fostul candidat la preşedinţie M.G., cu flăcări violet şi atacuri energetice, responsabile de eşecul său, m-a îngrijorat. Iniţial, am crezut că-i vreo glumă, dar nu, omul chiar pare a fi sub influenţa unui deochi sau zodii nefaste. Al doilea om în stat să invoce chestiuni ezoterice, oculte, vodoo sau alte asemenea lucruri, deocamdată aflate mai mult în sfera supranaturalului, nu-i semn bun, nici pentru el, nici pentru noi.

E drept că, poate fiecare dintre noi, a avut uneori senzaţia unei…să-i zicem influenţe inexplicabile. Eu nu admit şi nici nu contest aceste lucruri. Dar, ca om politic de asemenea rang şi poziţie, nu cred că-i o acţiune sănătoasă să vii să spui naţiunii că ai văzut OZN-uri, monstrul din Loch Ness, pe Fecioara Maria, spirite malefice violete sau vampiri energetici care ţi-au compromis discursul politic. Chiar admiţând, prin absurd, asemenea viziuni, în cel mai rău caz se adresa discret unor specialişti în domeniu şi chiar medicului, nu poporului.

E ridicol şi se ridică mari semne de întrebare asupra personajului. Ajung să mă întreb, dacă ajungea preşedinte, nu cumva ne conduceau spiritele şi duhurile şi energiile oculte ? Din moment ce omul se declară predispus şi sensibil la acţiunea malefică a vracilor şi altor magicieni, poate e mai bine că nu a ajuns la Cotroceni. După atâtea probleme, ne mai luptam şi cu fantome, se înfiinţa o nouă cameră parlamentară, care să ţină şedinţe de spiritism, plus un parchet specializat în exorcizări şi descântece. E drept că prin politica românească încă bântuie foarte multe stafii şi fantome ale trecutului, dar pe astea le vedem toţi şi sunt imune la orice, dispariţia lor se va produce doar pe cale naturală.

Serios vorbind, episodul concurează serios la locul întâi în analele ridicolului politicienilor români ,,all time’’ şi a facerii de râsul lumii din proprie iniţiativă. E tragi-comică povestea şi stângăcia copilărească, bine definită de nea Nelu – ,,prostănac…’’, acum poate adăuga – ,,Vedeţi ? la vârsta lui se teme de bau bau, ştiam eu !’’. Ajungi chiar s-te întrebi – Ăştia sunt normali la cap ? Ajungem să-i punem la loc de cinste pe corupţi, măcar ăştia sunt pământeni, pe lângă asemenea paranormali. Sincer, mă aşteptam de la alţii să afirme că li s-a arătat Isus Hristos, Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazu, că au fost vrăjiţi de servicii străine de ghicitori şi şamani, că li s-au pus droguri în agheazmă, plus alte strategii oculte. Declaraţiile fostului aspirant la preşedinţie însă, m-au făcut să-mi reconsider poziţia.

În fine, ca o ironie neagră, se pare că Biblia pe care a jurat la talk-show-ul ăla fatal, nu a reuşit să alunge vraja care i-a atacat pe sărmanul M.G şi pe consoarta sa, care a confirmat public agresiunea paranormală, pusă la cale de celălalt candidat. O fi adus cu el vreo sacoşă de energii negative din Triunghiul Bermudelor şi le-a asmuţit pe familia G. E posibil.

Pentru a se evita pe viitor asemenea brutalităţi metafizice, propun testarea psihologică minuţioasă a candidaţilor, vaccinarea cu apă sfinţită şi purtarea de veste anti deochi din plumb, pe timpul confruntărilor face to face. Doamne apără-ne de nebuni şi proşti !

Reclame
 
 

3 răspunsuri la „,, BUUUUUUUUUUUUUHUHU !”

 1. oanaclara32

  20/01/2010 at 5:29

  Doamna Popescu de la Teatrul de păpuşi, sună la sediul PSD şi cere să discute cu Mircea Geoană.
  – Da, la telefon!
  – Voiam să vă informez că avem posturi libere.
  – Despre ce este vorba?
  – Vedeţi dvs., am rămas fără marionete.
  – Păi şi cum vă pot ajuta eu?
  – Nu sunteţi domnul Geoană, Mircea Geoană???

   
 2. oanaclara32

  20/01/2010 at 5:40

  XMLRequestEmbed(425,264,879);

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: