RSS

,, HAI BĂ LA VACCIN !!! ”

11 Ian

injecţii

Virusul porcin s-a maturizat în sfârşit şi a reactivat suferinţe mai vechi, isteria şi statul la coadă. Dacă vaccinul e recomandat sau nu, întrebăm medicii, buluceala din weekend, la făcut injecţie, cu siguranţă nu-i sănătoasă. Am văzut reprezentanţi ai Min. Sănătăţii, foarte mândri şi încântaţi că oamenii fac coada să-şi injecteze doza de sănătate. O fi, dar se mai iveşte şi problema sănătăţii mintale, fiindcă pe mulţi i-am vazut înghesuindu-se cu copii de mână, mă îndoiesc că sunt întregi la minte.

Apoi, mă întreb de ce acest vaccin nu s-a distribuit prin medicii de familie, că doar se ştie că românu-i avid de isterie. Rezultatul l-am văzut, cozi ca la carne, pe vremuri – ,,Hai bă că se dă vaccin ! Gratis !’’. În plus, nu-i de colea să te înţepe ditamai secretarul de stat, că l-am văzut facând şi el vaccine. O nebunie pur românească, isteria imunizării s-a răspândit mai ceva ca virusul în sine, alimentată probabil de teama că stocul de doze va rămâne neutilizat.

,,Hai la vaccin !’’ – ce poate fi mai românesc, decât omor la injecţia imunizatoare ? Imbold plecat nu neapărat de la sfatul medicului, cât de la decesul regretabil şi prematur al unui actor. Că la răpus numai virusul buclucaş, nu-s chiar convins, în orice caz, românul şi-a ieşit din minţi şi, aşa cum e obişnuit, s-a aşezat la cozi imense, cozi ale isteriei şi ipohondriei. Probabil efectul serului magic nu-i acelaşi dacă nu te îmbulzeşti ca la piaţă. Tot weekend-ul, numai imagini în direct la tv de la jalnicele cozi ale gripei porcine, cu oameni parcă cu spaima morţii în oase.

Nu ştiu dacă-i prostie, nebunie sau o combinaţie, însă un lucru e cert, orice ar fi e ceva românesc, coada. Autorităţile crează premizele, iar omul se aşează imediat. E în subconştient chestiunea, oriunde e buluceală, trebuie stat. Fiindcă, probabil, e ceva fie gratis, fie foarte interesant.

Nu am nimic cu campania de vaccinare, fiecare îşi protejează sănătatea cum ştie mai bine. Spun doar că acele cozi halucinante nu au nimic în comun cu acest lucru, dinpotrivă, e o psihoză cât se poate de îngrijorătoare, omul românesc se situează în continuare la extreme, ori ignorant total, ori bolnav de isterie. Iar vina aparţine şi forurilor de conducere în domeniul sănătăţii, la fel de suferinde, când nepăsătoare, când apocaliptic de grijulii. Funcţie de pasa în care se află probabil şi de cum bate vântul.

Anunțuri
 
 

2 răspunsuri la „,, HAI BĂ LA VACCIN !!! ”

 1. oanaclara32

  11/01/2010 at 6:49

  Corect! Eu am hotarat sa nu ma vaccinez…exista mii de tulpini de virus gripal, nu vad cu ce m-ar ajuta un vaccin care actioneaza doar impotriva unuia din ele.

   
 2. oanaclara32

  11/01/2010 at 6:50

  „uneia” , scuze, era vorba de tulpina..

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: