RSS

,, RUŞINE ! ”

27 nov.

 

ruşine

Nu-i suficientă lupta politică dusă cu cele mai mizerabile arme şi argumente. Acum, în vria descreierată a adulţilor din politică, a apărut şi un copil. Unii susţin că a fost victima unei agresiuni, alţii că e un trucaj. Indiferent ce-o fi, scena e datată 2004 şi dacă nu mai puteau unii de dragoste faţă de copii, trebuiau să reclame promt incidentul, nu să-l ţină la naftalină. În cazul că scena e reală, alături de agresor, la fel de vinovaţi sunt cei care au avut imaginile şi le-au tăinuit atâta timp, fiind vorba de agresarea unui minor.

Din păcate, n-are nicio legătură cu grija faţă de copii, tam-tam-ul pe marginea filmuleţului, trucat sau nu. Nimeni nu-i mai breaz. Şi un viol dacă era la mijloc, tot la momentul potrivit şi în scopul discreditării electorale era folosit. Nici într-un caz în scopul de a se face dreptate, în spiritul legii.

Mai trist este că, în nebunia celor mari, sunt folosiţi şi copii, ştiindu-se că e un subiect inflamabil şi sensibilizant, agresarea copiilor. Repet, cine a păstrat dovada vreme de 5 ani ascunsă, e la fel de vinovat, în caz că-i reală scena, iar acum el se cheamă şi complice şi şantajist. În caz că-i trucată, e la fel de grav că-i poate da cuiva prin cap să fabrice scene cu copii loviţi.

Indiferent din ce unghi priveşti problema, politicul românesc se murdăreşte tot mai mult pe zi ce trece. Dacă s-a ajuns să se polemizeze că şeful statului a lovit cu pumnul peste faţă un copil, mai jos de atât nu văd unde s-ar putea ajunge. Poate că şi-a violat contracandidaţii. Dacă chiar e vorba de grija nemăsurată faţă de micuţi, aştept anchete din partea celor de la protecţia copilului, dacă un amărât era filmat cu telefonul urechindu-şi copilul, domnii responsabili s-ar fi împăunat peste tot cum l-au pedepsit ei. Iluzii însă. E doar lipsa de scrupule în a folosi cele mai abjecte mijloace în lupta politică.

Nu-s deloc un fan al preşedintelui în exerciţiu, dar ţin minte că CNA-ul interzice prezentarea de scene cu chipul explicit al unui minor în ipostaze ca cele din film. Ce se petrece ? De ce văd acum minori izbiţi cu pumnul în faţă ? Am oroare de aşa ceva ! Alooooo! Nebunilor, daţi-l pe mâna legii pe agresor, dar CNA-ule, ce faci ? Îmi arăţi cu bună ştiinţă minori bătuţi ? Mă i-a groaza, smintiţilor !

Asta e, s-a întrecut orice limită, din partea tuturor. Absolut totul este subordonat luptei politice. Chiar şi copiii se pare. Absolut ruşinos şi tragic ! De data asta, nu ştiu dacă mai votez. E prea mult. Ce să votez ? Că acum opţiunile chiar au devenit sumbre – fie bătăuşi de copii, fie complici ce au tăinuit 5 ani fapta, fie indivizi care au fabricat filme ,,snuff’’ cu minori agresaţi…de aici chiar n-am ce alege ! Ruşine !

Reclame
 
 

2 răspunsuri la „,, RUŞINE ! ”

 1. oanaclara32

  27/11/2009 at 10:12

  1. Ai dreptate.
  2. Nu stiu daca e reala scena sau trucata.
  3.Daca ala ar fi fost copilul meu si eu as fi fost de fata, il pocneam fara sa tin seama ca sunt spp-isti in jur

   
 2. Bogdan George

  28/11/2009 at 6:26

  Rusine sa le fie alora care incurajeaza acest tip de stat de drept, alora care cred in lideri, in conducatori, in principii etc. Arunca un ochi si peste articolele mele, daca ai chef 😉

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: